Foietaj cu mar,nuca si miere

de Toamna07 in Prajituri, 16 Noi 2012 | 5837 vizualizari

 

Pentru acest weekend o sa pregatiti acest desert usor si cu adevarat delicios;doar contine miere,nu!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie mare de foietaj
  • 3 mere
  • zahar si scortisoara
  • miere
  • nuca macinata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu mar,nuca si miere:

Impartim foaia de foietaj in dreptunghiuri egale.

Merele curatate de cotor le taiem in cubulete mici si presaram peste ele zahar si scortisoara. Peste jumatate din dreptunghiurile de foaie asezam parti din merele aromate.Cu degetul inmuiat in apa facem o rama ca sa putem sa lipim o alta foaie,deasupra. Dupa ce lipim foaie deasupra,strangem usor marginile cu o furculita sau degetele.

Crestam pernuta umpluta in 3 locuri si dam la cuptor incins pana capata o culoare aurie.

Imediat cum le scoatem din cuptor,turnam miere si presaram nuca .

Sunt delicioase ,toate ingredientele se imbina,este o armonie a gustului.

Serviti si alaturi de inghetata cu vanilie.

Pofta buna!

Weekend reusit alaturi de familie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mar,nuca si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu mere